Liulichka, занятно giacobo, -aza - da, este terminatia caracteristica enzimelor Mediocrity knows nothing higher than itself, but talent instantly recognizes genius. Sir Arthur Conan Doyle
duda90, Pentru calcularea notei medii semestriale vor fi luate in consideratie notele de la toate testarile. Decizia referitor la prima nota (cind s-a facuta verificarea cunostintelor din liceu) se va lua suplimentar si se va anunta suplimentar. Pentru admitere la examen este necesar ca totalizarile (2 la numar) sa fie sustinute pe note suficiente (peste 5). Mediocrity knows nothing higher than itself, but talent instantly recognizes genius. Sir Arthur Conan Doyle
Eu mai am 2 intrebari pentru concretizare 1.Care sunt definitiile la codon stop,processing,catena lider,secventa lider,situs poly(A),situs ORI 2.In ce perioade ale vietii are loc codificarea,pastrarea,transmiterea,realizarea IG?
ajutati-ma cineva, va rog, nu inteleg ce e aia ''faza de lectura'' si care este anume rolul ei ?
Added (23.11.2010, 19:38) --------------------------------------------- ajutati-ma cineva, va rog, nu inteleg ce e aia ''faza de lectura'' si care este anume rolul ei ?
eileen, Faza de lectura - varianta de citire a tripletelor de nucleotide in molecula de ARNm. Acea faza de lectura care prima incepe cu AUG poarta denumirea de faza deschisa Mediocrity knows nothing higher than itself, but talent instantly recognizes genius. Sir Arthur Conan Doyle
d-nul Cemortan, spuneti-mi va rog, la examen BM vor fi exercitii doar din repere (la partea teoretica) si din cartea verde (la parte practica)??? Multumesc
Iris-ange, Exercitiile si testele vor fi de tipul celor din repere si brosura de teste Mediocrity knows nothing higher than itself, but talent instantly recognizes genius. Sir Arthur Conan Doyle
eileen, Subiectele pentru examen sunt alcatuite in baza reperelor Mediocrity knows nothing higher than itself, but talent instantly recognizes genius. Sir Arthur Conan Doyle